Afrin'de skandal görüntü! ABD'nin eğittiği teröristler yemin töreninde

PKK'nın ikinci Kandil'i haline getirdiği Afrin'de, PYD terör örgütü, ABD'nin desteğiyle eğitim kamplarında terörist yetiştirmeyi sürdürüyor. Afrin genelinde eğitimlerini tamamlayan tüm teröristler Apo posterinin önünde yemin ediyor. Teröristlerin olası bir TSK tarafından gerçekleştirilebilecek SİHA veya F-16 operasyonlarına karşın toplu bir biçimde rahatlıkla hareket ettiği izleniyor.

F5HABER F5HABER
Afrin'de skandal görüntü! ABD'nin eğittiği teröristler yemin töreninde

Terör örgütü PKK Afrin'i ikinci Kandil'e çevirdi. 360 köy ve 8 bin 500 kilometre karelik yüz ölçümüne sahip ilçede eğitilmiş 20 bin terörist bulunuyor. ABD'nin ısrarla PKK bağlantısı yok dediği PYD'nin Suriye genelinde ikinci en büyük kampı olan Bülbül Dağı'nda dev Öcalan posteri dalgalanıyor. Örgüt Türkiye sınırına dev kuleler inşa ediyor.

EN BÜYÜK TERÖR MERKEZİ

360 köy ve 8 bin 500 kilometre karelik yüz ölçümüne sahip Afrin kasabası terör örgütünün en büyük merkezi olma özelliği taşıyor. Eğitim vergi, ekonomi, ticaret ve askerlik gibi konularda tamamen özerk hareket eden Afrin'de 20 bini aşkın eğitimli terörist bulunuyor. Afrin'de 150 kişilik Kandil kadrosu yönetimde her konuda söz sahibi. 2012 yılında Kandil tarafından görevlendiren Renas kod adlı PKK'lı teröristin Beşar Esad'ın amcası Cemil Esad ile anlaşarak kurduğu yapı batılı devletlerin desteği ile her geçen gün büyüdü.

APO'NUN POSTERİNİ DAĞA KAZIDILAR

ABD'nin ısrarla PKK bağlantısı yok dediği PYD'nin Suriye genelinde ikinci en büyük kampı olan Bülbül Dağı'na dev Abdullah Öcalan posteri asıldı. 50 metre karelik Öcalan posterinin asıldığı dağ Afrin genelinde eğitimlerini tamamlayan tüm teröristlerin Apo posterinin önünde yemin ediyor.


SONRAKİ HABER