6 kişilik yemek takımı satın alırken bunlara dikkat

Yemek takımları, göz alıcı tasarımlarıyla sofralarda ışıl ışıl bir tarz yaratmak isteyenlere hitap ediyor. Yemek takımlarında ihtiyaca göre farklı parça sayısına sahip modeller mevcut. 6 kişilik yemek takımları, hem çekirdek aileler için uygun olması hem de misafir ağırlarken tercih edilebilmesiyle ilgi görüyor. Peki 6 kişilik yemek takımları satın alırken nelere dikkat edilmeli?

F5HABER F5HABER
6 kişilik yemek takımı satın alırken bunlara dikkat

Hem günlük yemek takımı, hem de özel günlerin bir parçası
Mutfak ihtiyacı olmasının yanı sıra, yemek masasında konukların ağırlandığı özel günlerde de aranan yemek takımları keyifli bir yemeğin olmazsa olmaz parçası. Misafirperverliği en iyi şekilde göstermek isteyenler için, 6 kişilik yemek takımları eksiksiz konseptiyle öne çıkıyor. Günlük yemek takımı olarak kullanıldığı gibi, misafirler için de uygun olan bu ürünle sofralarda kusursuz bir sunum için ideal.

Renk seçenekleri bakımından, 6 kişilik yemek takımlarında geniş alternatifler var. Bu da, hem modern ev dekorasyonu hem de klasik-geleneksel çizgiden izler taşıyan evler için yemek takımlarını ideal kılıyor. Siyah yemek takımı ya da beyaz yemek takımı, düz renk seçiminde ilgi görürken gri, tarçın, yeşil gibi tonlar da dikkat çekici. Tarz olarak kare yemek takımları ya da oval modeller, masada istenen konsepte uygun şekilde konumlanabiliyor.

6 kişilik yemek takımlarında hangi parçalar var?
Sofra yemek takımı modelleri, modern yemek takımları da dahil olmak üzere her tarza uygun seçimler barındırıyor. 6 kişilik yemek takımları genel olarak küçük aileler için tercih ediliyor. Isı ve darbeye dayanıklı, sağlam porselenden üretilmiş, baskı ve işlemeleri ile göz alıcı bu modellerde 18 parça ya da 24 parça yemek takımları öne çıkıyor. 

Kütahya Porselen antrasit 24 parça 6 kişilik yemek takımına bakıldığında, çukur yemek tabağı, pasta tabağı, servis tabağı ve kase yer alıyor. 18 parçalık modellerde ise pasta tabağı dışındaki öğeler bulunuyor. 

Masalarda göz alıcı bir konsept oluşturan, keyifli yemeklerin olmazsa olmazı yemek takımlarında Kütahya Porselen en geniş seçenekleri sunuyor. Kütahya Porselen online satış sitesinde, ihtiyacınız olan yemek takımlarını bulabilir, internete özel indirimlerle satın alabilirsiniz. 

SONRAKİ HABER