için kaldı

3 kadın daha hayattan koparıldı! Farklı şehirlerde aynı acı!

3 kadın daha hayattan koparıldı. İzmir’de şiddetten kaçan Hanife Ç. otogarda bıçakla, İstanbul’da Mihriban A. kafede, Antalya’da ise Şenay A. düğünde silahla öldürüldü.

F5HABER F5HABER
3 kadın daha hayattan koparıldı! Farklı şehirlerde aynı acı!

Dün üç kadın daha eş ve sevgilisi tarafından acımasızca katledildi. İzmir'in Dikili ilçesinde yaşayan Hanife Ç. (33) sürekli şiddet gördüğü eşi H.Ç.'dan (34) kaçmak için gittiği otobüs terminalinde eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Atatürk Caddesi'ndeki Dikili Otobüs Terminali'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Hanife Ç., eşinden sürekli şiddet gördüğü için evi terk edip otogara gitti. Durumu fark eden eşi H.Ç. de peşine düştü. H.Ç., otogarda bulduğu 16 yıllık eşi Hanife Ç.'yı 4 yerinden bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hanife Ç.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Hanife Ç.'nın cenazesi, baba evinin bulunduğu Deliktaş Mahallesi'ne getirildi.

TUTUKLANDI

Hanife'yi son yolculuğuna tabutunu omuzlarına alan kadınlar uğurladı. Polis,  H. Ç.'yı gözaltına aldı. H.Ç., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini almaya gelen 2 çocuk babası Mehmet Karabulut, kızının 16 yıl önce kaçarak evlendiğini söyledi. Ancak sonradan eşinin kızına şiddet uyguladığını belirten Karabulut, "Uzaklaştırma kararı 15 gün önce bitmişti. Sonrasında barıştılar. Tekrar araları bozuldu. Kızım boşanmak istiyordu. Ama o boşanmadı. En son kızımı öldürdü. Bugüne kadar belki 10 kadar uzaklaştırma kararı çıkarılmıştır. Kızım, devamlı şiddet görüyordu. Son olayda kızımı kaçarken otobüs terminalinde yakalamış. En ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

KAFEDE KURŞUN YAĞDIRDI
İstanbul'da, 63 yaşındaki Elif Mihriban A., birlikte yaşadığı erkek arkadaşı H. A. tarafından öldürüldü.

25 yıldır birlikte yaşayan Mihriban A. ile H.A. çifti son zamanlarda sorunlar yaşıyordu. Hakan Asilkan önceki gece Mihriban A.'yı konuşmak için kafeye çağırdı. Kafeye giden Mihriban A., H.A. (63) tarafından silahla vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan kadının yardımına çevredekiler koşarken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Mihriban A., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis, katil zanlısı H.A.'ı Bostancı'da yakalayarak gözaltına aldı.

KONUŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI BAŞINA SIKTI

Bir kadın cinayeti de Antalya'da yaşandı. İddiaya göre, S. A. (42) boşanma aşamasında bulunduğu eşi Şenay A.'yı Döşemealtı'nda düzenlenen bir düğünde konuşma bahanesiyle yanına çağırdı.

Eşiyle tartışan S. A. yanında bulunan tabancayla Şenay A.'nın başına ateş ederek kayıplara karıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şenay A.'nın öldüğünü belirledi.

3 kadın daha hayattan koparıldı! Farklı şehirlerde aynı acı! - Resim : 1

Şenay A.'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan S. A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

SONRAKİ HABER