Soylu'dan Akşener'e: 28 Şubat'ta kimlerle iş tuttuğunu çıkıp söylerim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ihanetle suçladı. Akşener'le Doğru Yol zamanında siyaset yaptığını söyleyen Soylu, "Tansu Hanım'a ihanet etti. Hadi 'yok' desin bakalım. Nasıl ihanet ettiğini de söylerim. 28 Şubat'ta kimlerle iş tuttuğunu çıkıp söylerim" dedi.

F5HABER F5HABER
Soylu'dan Akşener'e: 28 Şubat'ta kimlerle iş tuttuğunu çıkıp söylerim

İnternethaber yazarı Osman Diyadin'e konuşan İçişleri Bakanı Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın yüzde 50'nin üzerinde oy alacağını düşündüğünü belirten Soylu, "Bu desteğe gelecek 4.5 yıl için Türkiye'nin ihtiyacı var" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i sert sözlerle suçlayan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Meral Akşener 6 ay bu ülkede İçişleri Bakanlığı yapamadı. Bulunduğu yerde 6 aydan fazla duramaz. Şimdi bir taraftan FETÖ'nün kumpasında olacaksın, bir taraftan bu ülkede yalan söyleyeceksin, Cumhurbaşkanımızın laflarını, farklı şekilde millete ifade etmeye çalışacaksın, bir taraftan da Kılıçdaroğlu'nun kuklası olacaksın. Hadi oradan. Çok net, ben Meral Akşener ile Doğru Yol zamanında siyaset yaptım, Tansu Hanım'a ihanet etti. Devlet Bahçeli ile siyaset yaptı, Devlet Bahçeli'ye de ihanet etti. Bugün de milletimize ihanet ediyor. Hadi 'yok' desin bakalım. Nasıl ihanet ettiğini de söylerim. Oraya buraya gidip birilerinin aleyhinde konuşmak olmaz. Kimlerle iş tuttuğunu 28 Şubat'ta çıkıp söylerim. Meral Akşener, attığın adıma, söylediğin söze dikkat et. Nasıl ihanet ettiğini söylerim. Tansu Çiller'e, Devlet Bahçeli'ye nasıl ihanet ettiğini, kimlerle pazarlık içerisinde olduğunu söylerim. Yazıklar olsun be. Benden önce de İçişleri Bakanı vardı, benden sonra da İçişleri Bakanı olacak, bizden çok var."

SONRAKİ HABER