Günde 2 kez içti, ölümden döndü!

84 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam, iki hafta boyunca günde iki kez meyan kökü çayı içtikten sonra hastaneye kaldırıldı. Tansiyon ölçümlerinin çok yüksek olması ve baş ağrısı, ışık hassasiyeti, göğüs ağrısı ile yorgunluk gibi şikayetleri bulunan adamın hipertansif kriz belirtileri gösterdiği belirtildi

Günde 2 kez içti, ölümden döndü! - Sayfa 1

84 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam, iki hafta boyunca günde iki kez meyan kökü çayı içtikten sonra hastaneye kaldırıldı.

110
Günde 2 kez içti, ölümden döndü! - Sayfa 2

İki hafta boyunca meyan kökü içen adamın kan basıncının tehlikeli seviyelere çıktığı belirtildi. Yüksek tansiyon hastası olan adamın durumunun kontrol altına alındığı kaydedildi. Bir hafta boyunca kan basıncı yüksekliği şikayeti olan hasta, Montreal’deki McGill Üniversitesi’ndeki acil servise gitti. 

210
Günde 2 kez içti, ölümden döndü! - Sayfa 3

Talihsiz adamın iki hafta boyunca günde iki kez ev yapımı demleme meyan kökü çayı içtiğini itiraf etmesi üzerine sorunun kaynağı bulundu.

310
Günde 2 kez içti, ölümden döndü! - Sayfa 4

13 gün hastanede müşahede altında tutulan hasta, meyankökü ve yüksek tansiyon arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu durumun bir sağlık sorununa neden olacağının farkında olmadığını söyledi.

410