Gülben Ergen İzzet Yıldızhan'ın 'külot' sözüne tepkisiz kaldı

Etiler'de görüntülenen Gülben Ergen'e, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine düşen İzzet Yıldızhan'ın, 'Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı polemiğe girmek istemediğini dile getirdi.

Gülben Ergen İzzet Yıldızhan'ın 'külot' sözüne tepkisiz kaldı - Sayfa 1

Etiler'de görüntülenen Gülben Ergen'e, Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştiren İzzet Yıldızhan'ın, "Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, "Benim gündemim bana yetiyor. Beni hiç böyle polemiklerin içine çekmeyin, cevap alamazsınız" dedi

Gülben Ergen İzzet Yıldızhan'ın 'külot' sözüne tepkisiz kaldı - Sayfa 2

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığı onaylı kendi adını taşıyan kozmetik ürününü iki ay önce piyasaya çıkartan Gülben Ergen (49), önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ergen, bir eczaneye girerek ürünlerini inceledi.

Gülben Ergen İzzet Yıldızhan'ın 'külot' sözüne tepkisiz kaldı - Sayfa 3

"HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ VEGAN BESLENİYORUM"

Çıkardığı kozmetik ürününün katkı maddesiz ve doğal olduğunu ifade eden Gülben Ergen, "Vegan olmasam da haftanın üç günü vegan besleniyorum. Buradaki hassasiyetimi çıkardığım üründe de gösterdim." şeklinde konuştu.

Gülben Ergen İzzet Yıldızhan'ın 'külot' sözüne tepkisiz kaldı - Sayfa 4

 '81 İLDE, 81 ANAOKULU" HEDEFİ

"Çocuklar Gülsün Diye" projesinin mimarı olan ünlü şarkıcı, yakın zamanda Siirt'e 41 okul açacaklarını belirtti. Konuyla alakalı açıklama yapan Ergen, "Doğan Cüceloğlu' adını taşıyacak okulumuz. O yüzden benim için ayrı bir önem taşıyor. '81 ilde, 81 anaokulu' hedefiyle yola çıktık. 10 yılda 41 okula ulaştık, bakalım 81'i ne zaman göreceğiz?" ifadelerini kullandı.