Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı

Araç satın almak isteyenlerin gözü ve kulağı sıfır araç kampanyalarında. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2021 model otomobiller sıralandı. İşte Opel, Honda, Renault, Mitsubishi, Nissan, Bmw, Mercedes, Suzuki, Toyota, Hyundai, Ford, Fiat, Seat, Peugeot, Alfa Romeo, Cıtroen 2021 sıfır otomobil kampanyaları ve markaların en ucuz modelleri..

Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı - Sayfa 1

Otomobil markaları 2021 yılı nisan ayı sıfır araç kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Türkiye’de otomobil fiyatları yüksek kur, koronavirüsün getirdiği ek maliyetler, artan talep ve vergiler nedeniyle bir hayli yükselmişti. 

143
Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı - Sayfa 2

Geçtiğimiz sene covid 19 salgını nedeniyle yaşanan yüksek talebe otomotiv firmalarının tedarik konusunda yetişememesi bazı sıkıntıları beraberinde getirmişti.

243
Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı - Sayfa 3

Yükselen dolar kurunun zam olarak yansıması kaçınılmaz görünüyor.  Bütün bunlara rağmen araç almak isteyenlerdenseniz sözü daha fazla uzatmadan  markaların kendi internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun fiyatlı modelleri listeledik.

343
Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı - Sayfa 4

Bu arada belirtmek gerekirse araç ne kadar küçük ve bir yılda katettiği yol ne kadar düşük olursa, benzinli motor seçeneği daha iyi alternatif sunuyor.

443