Gönül Dağı seyircisi yeni sezon transferine şaştı kaldı

Gönül Dağı dizisinden seyircileri sevindiren haber geldi! Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın paylaştığı Gönül Dağı 65. bölümde sezon finali kararı almış ekranlara ara vermişti. TRT 1’in Reyting rekorları kıran yapımı Gönül Dağı’nın yeni sezon çekimleri başladı hatta setten fotoğraflar bile geldi! Öte yandan 3. sezonda Dilek’in yerine geleceği iddia edilen isim herkesi şoke etti!

Gönül Dağı seyircisi yeni sezon transferine şaştı kaldı - Sayfa 1

Gönül Dağı 2 sezondur bozkır hikayeleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile TRT 1 ekranlarında tozu dumana kattı. Sezon finalinde Dilek’in ölümüyle seyirciyi yasa boğan Gönül Dağı dizisi hayranlarının beklediği o haber geldi! Gönül Dağı 3. sezon çekimleri başladı. Üstelik ortaya öyle bir iddia atıldı ki duyanlar şaştı kaldı.

121
Gönül Dağı seyircisi yeni sezon transferine şaştı kaldı - Sayfa 2

Ani bir kararla Dilek karakterinin diziden ayrılmasının ardından gözler yerine gelecek isme döndü. Gülsüm Ali’nin yerine diziye gelecek yeni isim herkesi şoke ederken bunun için oyuncunun eşinin araya girmesi ayrı bir olay oldu.

221
Gönül Dağı seyircisi yeni sezon transferine şaştı kaldı - Sayfa 3

YENİ SEZONUN SET FOTOĞRAFLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Oyuncular tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan Gönül Dağı yeni sezon çekimleri kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü.

321
Gönül Dağı seyircisi yeni sezon transferine şaştı kaldı - Sayfa 4

Bozkırda yaşayan insanların hikayeleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Gönül Dağı 3. sezonu ile yine nefesleri kesmeye geliyor!

421