Golcü futbolcu Burak Yılmaz yeniden Süper Lig’de; Efsane geri dönüyor

Fortuna Sittard'daki geleceği belirsiz olan yıldız forvet Burak Yılmaz geri Süper Lig’e geri dönüyor. İşte futbolseverleri heyecanlandıran transferin detayları…

Golcü futbolcu Burak Yılmaz yeniden Süper Lig’de; Efsane geri dönüyor - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından Fortuna Sittard’da veda kararı alan Burak Yılmaz cephesinde heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı.

110
Golcü futbolcu Burak Yılmaz yeniden Süper Lig’de; Efsane geri dönüyor - Sayfa 2

Yıldız golcü Burak Yılmaz yaptığı açıklamada, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" sözleriyle veda etmişti. Futbol direktörü Ivo Pfennings, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, mart ayı maaşlarının bugün oyuncuların hesaplarına yatacağını belirterek "Burak Yılmaz ile görüştük. Çarşamba gününden itibaren antrenmana çıkacak" ifadelerini kullanmıştı.

210
Golcü futbolcu Burak Yılmaz yeniden Süper Lig’de; Efsane geri dönüyor - Sayfa 3

Fortuna Sittard yönetiminden ise Burak Yılmaz’ın geleceğine dair bir açıklama yapıldı ve "Burak'ın geleceğiyle ilgili görüşmeler devam ediyor. Bizim ve Burak'ın neler düşündüğü çok önemli. Henüz verilmiş bir karar yok" denildi.

310
Golcü futbolcu Burak Yılmaz yeniden Süper Lig’de; Efsane geri dönüyor - Sayfa 4

Bu açıklamaların ardından yıldız golcü Burak Yılmaz’ın akıbeti futbolseverler tarafından büyük bir merak konusu haline gelmişti.

410