Gökçe Yıldırım: Allah beni bu insanlardan kurtardı

Ünlü YouTuber Gökçe Yıldırım, paylaştığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin, kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını ifade etmişti. YouTube'a yüklediği son videosunda yeni açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Allah'ın sevdiği kuluymuşum. Allah beni bu insanlardan kurtardı. Benim Allah korkum var, dibine kadar doğrularımın arkasındayım" dedi<br />

Gökçe Yıldırım: Allah beni bu insanlardan kurtardı - Sayfa 1

Ünlü YouTuber Gökçe Yıldırım, paylaştığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin, kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını ifade etmişti. YouTube'a yüklediği son videosunda yeni açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Allah'ın sevdiği kuluymuşum. Allah beni bu insanlardan kurtardı. Benim Allah korkum var, dibine kadar doğrularımın arkasındayım" dedi

111
Gökçe Yıldırım: Allah beni bu insanlardan kurtardı - Sayfa 2

Popçu İrem Derici, konserlerde birlikte sahne aldığı dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü YouTuber Gökçe Yıldırım, paylaştığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin, kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını ifade etmişti.

211
Gökçe Yıldırım: Allah beni bu insanlardan kurtardı - Sayfa 3

Yıldırım, YouTube'a yüklediği son videosunda ise yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü YouTuber videosunda, şu ifadeleri kullandı:

311
Gökçe Yıldırım: Allah beni bu insanlardan kurtardı - Sayfa 4
"ALLAH BENİ KURTARDI"

"Son zamanlarda ki olayları biliyorsunuz. İyi ki o videoyu çekmişim ve iyi ki susmayıp gerçekleri söylemişim. Sizin desteğiniz sayesinde çok iyiyim. Bu durumu normalleştirmeyen insanlara ayrıca teşekkür ederim. Bunlar çok ahlaksızca, ayıp şeyler. Belkide ders verdim insanlara. Bundan sonra başkasını aldatmamayı öğrenmişlerdir. Ben şunu söylüyorum; Allah'ın sevdiği kuluymuşum. Allah beni kurtardı. Benim Allah korkum var, dibine kadar doğrularımın arkasındayım."
411