Gizli Saklı dizisi için flaş final kararı! Seyiciler eleştiri yağmuruna tuttu

Ekranların yeni soluğu Gizli Saklı dizisinin yayın hayatı kısa sürdü. İddialı yapımların adresi FOX TV yaz sezonu için şans verdiği Gizli Saklı'nın üzerini çizdi. Polis akademisinden mezun olan iki gencin hayatının anlatıldığı Gizli Saklı 8. bölümü ile FOX TV'nin yayın akışından kaldırılıyor. Final kararıyla şoke olan sosyal medya kullanıcıları dizinin Instagram hesabını eleştiri yağmuruna tuttu. İşte detaylar...

Gizli Saklı dizisi için flaş final kararı! Seyiciler eleştiri yağmuruna tuttu - Sayfa 1

Gizli Saklı dizisi beklediği ilgiyi göremedi. Yönetmenliğini ve senaryosunu Şahin Altuğ’un üstlendiği yeni diziden kötü haber geldi. Başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı yaz dizisi Gizli Saklı 8. bölümü ile ekranlara veda ediyor. 

110
Gizli Saklı dizisi için flaş final kararı! Seyiciler eleştiri yağmuruna tuttu - Sayfa 2

Sezon başında şansını deneyen bir çok diziden biri olan Gizli Saklı yayın hayatına sadece 8 bölüm dayanabildi. Polis akademisinden mezun olan iki gencin hikayesinin anlatıldığı yeni dizi reyting sıramalarında istenilen sonuca ulaşamayınca final kararı aldı. 

210
Gizli Saklı dizisi için flaş final kararı! Seyiciler eleştiri yağmuruna tuttu - Sayfa 3

Mucize Doktor ile hafızalara kazınan Sinem Ünsal ve Kardeşlerim dizisiyle büyük beğeni toplayan Halit Özgür Sarı partnerliği de Gizli Saklı’ya istenen reytingi getiremedi!

310
Gizli Saklı dizisi için flaş final kararı! Seyiciler eleştiri yağmuruna tuttu - Sayfa 4

GİZLİ SAKLI OYUNCULARI KİMDİR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez yer alıyor. 

410