Ghezzal derbiyi işaret etti: "En iyi şekilde hazırlanacağız"

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor'u Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond'ın golleriyle mağlup etti. 153 gün sonra ilk 11'de yer alan Rachid Ghezzal maçın ardından konuştu.

Ghezzal derbiyi işaret etti: "En iyi şekilde hazırlanacağız" - Sayfa 1

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ta ilk golün asistini yapan Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu.

Uzun bir aranın ardından takıma döndüğü için mutlu olduğunu belirten Ghezzal, "Çok özledim burada olmayı. Zor zamanlar geçirdim. Uzun süren bir sakatlığım vardı. Bu tarz bir sakatlıktan döndükten sonra biraz zamana ihtiyacınız oluyor. Lig maçıyla döndüm. Asistle takıma döndüm. Uzun bir aradan sonra huzurlu ve mutlu bir gece geçireceğim." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 27. hafta oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgiliyse, "Umarım en iyi şekilde sahada olabilirim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benim için de önemli bir ara olacak. Kendi seviyeme tekrar dönebilmek için iyi bir fırsat. Bu önemli maça en iyi şekilde hazırlanacağız." açıklamasında bulundu.

Ghezzal derbiyi işaret etti: "En iyi şekilde hazırlanacağız" - Sayfa 2

Karşılaşmadaki ilk golü atarak asker selamı veren Cenk Tosun, "Bugün 18 Mart. Gol sevincimle birlikte Çanakkale'de bu ülke için bütün savaşanları anmak istedim." dedi.

Vincent Aboubakar ile takım arkadaşı olduğu için mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli golcü,  "Ben solda başladım, çift forvete döndük. Çift forvet oynayınca birbirimizi iyi tanıdığımız için daha çok gol pozisyonuna giriyoruz. 2. golde topu kapınca Aboubakar'a döndüm hemen ve muhteşem bir gol attı. Aboubakar ile sahada olmayı seviyorum. Hem saha içinde hem saha dışında iyi anlaşıyorum. Aboubakar gibi bir forvet Beşiktaş'ta olduğu için mutluyum." şeklinde konuştu.

Ghezzal derbiyi işaret etti: "En iyi şekilde hazırlanacağız" - Sayfa 3

"İlk 40 dakika açamadık oyunu. Çünkü, İstanbulspor 11 kişi iyi bir defans yapıyordu. Mecbur duran toptan açmamız lazımdı. Kornerden golü bularak açadık. Maçı bitirmek için 2. golü bulmamız lazım. Onu da ikinci devre bulduk. 3'üncüyü atmak yerine kendimizi yine zor durumda bıraktık. Şanssız bir gol yedik. 2-1'den sonra İstanbulspor'un pozisyonları vardı, şanslıydık. 60-65 dakika maç bizim elimizdeydi; kendi elimizle verdik. Redmond ile 3-1'i bulduk. Mutluyuz."

Ghezzal derbiyi işaret etti: "En iyi şekilde hazırlanacağız" - Sayfa 4

Devre arasında Gaziantep FK'dan kiralanan Alexandru Maxim, "Gençliğimden beri aşık olduğum işi, böylesi büyük bir kulüpte yaptığım için mutluyum. Her gün bu harika kulüpte olmanın tadını çıkarıyorum. İlk geldiğim andan beri kulüpte beni herkes çok iyi karşıladı. Çalışanlar, futbolcular, hocalar... Bu kulüpteki harika insanlarla idman yapmaktan zevk alıyorum. 32 yaşındayım ama genç ya da yaşlı herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sahada elimden geleni yapma gayretindeyim. Mümkün olan en hızlı şekilde adapte olmaya çalışıyorum. Kimse sizi çok beklemez. Hızlıca adaptasyonu geçmeye çalışıyorum. Süre benim için sıkıntı değil. Daha çok süre alacağım zamanlar gelecektir. En iyi seviyeme ulaşabilmek için çalışıyorum." dedi.