Genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürüldü

Aydın’da eski sevgilisi tarafından 4 el ateş edilerek öldürülen hastane çalışanı Necla Demirbaş için sağlık ekipleri seferber oldu ama Necla kurtarılamadı. Çevredeki vatandaşlar henüz 5 yaşında olan küçük kızın annesi Necla Demirbaş’ın ölümüne şahit olmaması için kucaklarına alıp uzaklaştırdı.

Genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürüldü - Sayfa 1

Öğle saatlerinde meydana gelen ve vatandaş kamerasına yansıya acı olayda; eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürülen Necla Demirbaş'ın henüz 5 yaşındaki kız çocuğunun acı olaya şahit olmaması için çevredeki vatandaşlar tarafından kucağa alınıp olay yerinden uzaklaştırıldığı görülüyor.

Genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürüldü - Sayfa 2

Olaydan hemen sonra vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde, eski sevgilisi Necla Demirbaş'ı vurduktan sonra aynı silahla kendi başına ateş eden O.G.'nin yerde yatışı ve işten yeni geldiği öğrenilen Necla Demirbaş'ın ambulansa taşınma anları yer alıyor.

Genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürüldü - Sayfa 3

Bu arada ağlayanlar ve feci olay karşısında kendisinden geçen vatandaşlar çığlıkları kameralara yansırken, bazı vatandaşlar ise annesi kanlar içinde kalan küçük kızın acı olaya şahit olmaması için verdiği çaba görülüyor.

Genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından kalbinden vurularak öldürüldü - Sayfa 4

OLAYIN GEÇMİŞİ

Acı olay, öğle saatlerinde Adnan Menderes Mahallesi 510 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce bir evlilik yapıp ayrıldığı belirtilen bir kız çocuğu annesi 31 yaşındaki Necla Demirbaş, bir süre önce 25 yaşındaki O.G. ile birlikte yaşamaya başladı.