Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavisi nedir? Neslihan Atagül'ün hastalığı hakkında bilgiler

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalandığı açıklandı. Geçirgen bağırsak sendromu farklı nedenlerden dolayı birçok hastanın şikayetçi olduğu sindirim sorunlarından biridir. Hastalığın tedavisi için öncelikle bağırsak florasına zarar veren gıdalardan uzak durulması gerekir. Peki, geçirgen bağırsak sendromu nedir? Nasıl tedavi edilir? İşte ayrıntılar...

Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavisi nedir? Neslihan Atagül'ün hastalığı hakkında bilgiler - Sayfa 1

Neslihan Atagül'ün hastalığı başrol oyuncusu olduğu Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağını duyurmasıyla bir kez daha gündeme geldi. 

123
Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavisi nedir? Neslihan Atagül'ün hastalığı hakkında bilgiler - Sayfa 2

Son dönemde hızla kilo veren bir süredir bağırsak hastalığıyla mücadele ettiği öğrenilen başarılı oyuncuya 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisinin konulduğu öğrenildi.

223
Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavisi nedir? Neslihan Atagül'ün hastalığı hakkında bilgiler - Sayfa 3

Besin alerjileri, vitamin eksiklikleri gibi nedenlerle ortaya çıkan bu hastalığın tedavi sürecinde öncelikle bağırsağa zarar veren gıdalardan uzak durulması gerekiyor.

323
Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavisi nedir? Neslihan Atagül'ün hastalığı hakkında bilgiler - Sayfa 4

Bağırsak hücreleri arasındaki bağın bozulmasının sebep olduğu geçirgen bağırsak sendromu belirtileri arasında kronik yorgunluk, aşırı kilo ve kilo vermekte zorlanma, kabızlık ve ishal gibi sindirim problemleri yer alabiliyor. İşte detaylar

423