Gebze-Halkalı banliyö hattının ücreti ne kadar?

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Gebze-Halkalı banliyö tren hattında dün ilk sefer saat 06.00’da başladı. Gebze-Halkalı arası yolculuk ücreti&nbsp; tam biletler için 5.70 TL. Durak sayılarına göre ücret tarifesinin değiştiği hatta en ucuz tam fiyat ise 2.60 TL.&nbsp;&nbsp;Bu rakam indirimli biletler için ise 2.75, diğer indirimli biletler için 4 TL. Ancak burada en önemli konu ‘ücret iadeleri.’ İneceğiniz durakta mutlaka kartınızı elektronik geçiş sistemlerinde okutmanız gerekiyor. Böylece yolculuğunuz hesaplanarak ücret iadesi gerçekleşiyor.<br /> <br />

Gebze-Halkalı banliyö hattının ücreti ne kadar? - Sayfa 1

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Gebze-Halkalı banliyö tren hattında dün ilk sefer saat 06.00’da başladı. Gebze-Halkalı arası yolculuk ücreti  tam biletler için 5.70 TL. Durak sayılarına göre ücret tarifesinin değiştiği hatta en ucuz tam fiyat ise 2.60 TL.  Bu rakam indirimli biletler için ise 2.75, diğer indirimli biletler için 4 TL. Ancak burada en önemli konu ‘ücret iadeleri.’ İneceğiniz durakta mutlaka kartınızı elektronik geçiş sistemlerinde okutmanız gerekiyor. Böylece yolculuğunuz hesaplanarak ücret iadesi gerçekleşiyor.

114
Gebze-Halkalı banliyö hattının ücreti ne kadar? - Sayfa 2
BAŞINDAN SONUNA KADAR YOLCULUK
5.70 Hattın iki ucu arasında yolculuk yapmanın ücreti ise 5.70 TL olarak belirlendi.
214
Gebze-Halkalı banliyö hattının ücreti ne kadar? - Sayfa 3

Sabahın ilk saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş  işe, okula gitmek için banliyö tren hattını kullandı.

314
Gebze-Halkalı banliyö hattının ücreti ne kadar? - Sayfa 4

İstanbul’daki toplu taşımada en önemli konuların başında internet kullanımı geliyor. Özellikle yer altından giden birçok metro hattında internet hizmeti alınamıyor.

414