Gaziantep’te dev operasyon!

Gaziantep’te, 957 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 12 saat sürecek operasyonda, özel harekat ekipleri ve bir polis helikopteri ile dedektör köpek 'Gece' de görev alıyor.

Gaziantep’te dev operasyon! - Sayfa 1

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri saat 15.00 sıralarında Vatan, Akdere, Beybahçe ve Fırat mahallelerinde tespit edilen uyuşturucu satıcılarının adreslerine eş zamanlı operasyon başlattı. 

113
Gaziantep’te dev operasyon! - Sayfa 2

957 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyona bir polis helikopteri de havadan destek veriyor. Baskın yapılan evlerin bulunduğu sokaklar ile caddelerin zırhlı araçlar ve özel harekât polisleri tarafından ablukaya alındığı operasyonda, dronlar da kullanılıyor. 

213
Gaziantep’te dev operasyon! - Sayfa 3

Operasyonun ilk iki saatlik bölümünde, 17 adrese yapılan baskında 1 kilo 200 gram esrar, 700 gram metamfetamin, 150 adet uyuşturucu hap ve 300 gram eroin ele geçirildi.

313
Gaziantep’te dev operasyon! - Sayfa 4

YORGANA SAKLANAN UYUŞTURUCUYU ‘GECE’ BULDU

Vatan Mahallesi’ndeki eve düzenlenen operasyonda ise, polis ekiplerinin kapıları koçbaşı ile kırarak girdiği evde dedektör köpek Gece yorganın içerisine zulalanmış uyuşturucuya tepki verdi. 

413