Ünlü oyuncu vurularak öldürüldü

T2 Trainspotting filminin yıldızı ve sinema oyuncusu, dün gece yarısı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

GASTE24 GASTE24
Ünlü oyuncu vurularak öldürüldü

2017 yapımı T2 Trainspotting filminin yıldızı ve sinema oyuncusu Bradley Welsh'in, İskoçya'nın Edinburgh kentinde kurşunlanarak öldürüldüğü bildirildi.

İskoçya polisinden yapılan açıklamada Bradley Welsh'in dün gece yarısı silahlı saldırıya uğradığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Bradley Welsh'in suikaste kurban gitmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

BRADLEY WELSH KİMDİR?

T2 Trainspotting'deki rolü ile adından sıkça söz ettiren Bradley Welsh'in ayrıca boks şampiyonluğu da bulunmaktadır. İngiliz uyruklu Bradley Welsh oyunculuk haricinde televizyonda da şov programları yapmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER