Terim'e zehir zemberek sölzer! 'Antep seni Real'den beter etti'

Ünlü yazar Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Gaziantep galibiyetini yorumlarken Fatih Terim ile ilgili sert ifadeler kullandı. Uluç, karşılaşmada Galatasaray'ın hakem desteğiyle kazandığını belirtirken, Terim'in istifa etmesi gerektiğini de söyledi.

GASTE24 GASTE24
Terim'e zehir zemberek sölzer! 'Antep seni Real'den beter etti'

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanında 6-0'lık tarihi bir yenilgi alan Galatasaray, daha sonra ligde çıktığı Gaziantep karşılaşmasını ilk yarıda gösterdiği etkili performansla sahadan galibiyetle ayrıldı. Ünlü yazar Hıncal Uluç, Galatasaray'ın bu galibiyetini yorumlarken Fatih Terim ile ilgili sert ifadeler kullandı. Uluç, karşılaşmada Galatasaray'ın hakem desteğiyle kazandığını belirtirken, Terim'in istifa etmesi gerektiğini de söyledi. İşte Uluç'un birbirinden çarpıcı ifadeler kaleme aldığı o yazısı...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER