Talat Çetin hayatını kaybetti

Asya Polis Teşkilatı kurucusu Talat Enver Çetin, vefat etti.

GASTE24 GASTE24
Talat Çetin hayatını kaybetti

Moskova'daki Ulusal Güvenlik Akademisi üyesi olan Çetin, başta Akit TV olmak üzere pek çok TV kanalında stratejist sıfatıyla yorumculuk yapıyordu.

“Rusya Milli Güvenlik Akademisi”nde Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Talat Enver Çetin, Rusya'nın başkenti Moskova'da hayatını kaybetti. 

Moskova'daki Ulusal Güvenlik Akademisi üyesi olan Çetin, başta Akit TV olmak üzere pek çok TV kanalında stratejist sıfatıyla yaptığı yorumlarla da tanınıyordu. 

TALAT ÇETİN KİMDİR?

Talat Çetin “Rusya Milli Güvenlik Akademisi”nde Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı. Uluslar arası hukuk ve ekonomi eğitimi almış Türk asıllı Rusya vatandaşıdır ve Rusya’da yaşamaktaydı.

Rusya’nın uluslar arası ekonomik ilişkileri alanında yirmi yıllık tecrübesi vardı. Ayrıca Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki girişimcilerle ilgili de oldukça zengin bir deneyime sahipti.

Kaynak: Süperhaber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER