Rusya ile Kuzey Kore arasında tarihi gelişme

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un Nisan ayı sonunda Rusya'yı ziyaret edecek ve Rus lider Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirecek.

GASTE24 GASTE24
Rusya ile Kuzey Kore arasında tarihi gelişme

Kremlin, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un Nisan ayı sonunda Rusya'yı ziyaret edeceğini ve Rus lider Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

Kim Jong-un ile ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği iki görüşmeden sonuç alınamaması sonrasında, Kuzey Kore bugün, taktik güdümlü yeni bir silah denediğini duyurmuştu.

Kuzey Kore ayrıca, Washington ile gerçekleştirilen nükleer silahların kaldırılması görüşmelerinden Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun çıkarılmasını istemişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER