için kaldı

Paco Pena, 9 Ekim’de AKM'de konser verecek

Ünlü flamenko gitaristi Paco Pena, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Ekim'de Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu'nda konser verecek.

GASTE24 GASTE24
Paco Pena, 9 Ekim’de AKM'de konser verecek

Dansçı, gitarist ve şarkıcılardan oluşan topluluğu ile tüm dünyada izleyenlerin dikkatini çeken Paco Pena & Friends, festival kapsamında heyecan verici bir gösteriye imza atacak.

Flamenko gitarının yaşayan en büyük ustalarından biri olan Paco Pena, Flamenko’ya katkılarından dolayı 1997 yılında İspanya Kralı Juan Carlos tarafından liyakat nişanı "Oficial de la Cruz de la Orden del Mérito Civil" ile onurlandırılmıştı.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşecek tüm etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgiye "https://beyoglu.kulturyolufestivalleri.com" internet adresinden ulaşılabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER