Mesut Özil'e ne oldu? Şaşırtıyor

Eski Arsenal menajeri Arsene Wenger, son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Mesut Özilhakkında konuştu.

GASTE24 GASTE24
Mesut Özil'e ne oldu? Şaşırtıyor

Mesut Özil son dönemde Arsenal'de forma şansı bulmakta zorlanıyor. Öyle ki; Premier Lig'in en çok kazanan oyuncularının başında gelen Mesut, yılbaşından bu yana sadece 1 maça 11'de çıkabildi.

Yıldız oyuncunun eski menajeri Arsene Wenger, Mesut Özil'in son dönemdeki düşüşünde, imzaladığı uzun vadeli sözleşmenin rol oynadığı görüşünde. Arsenal'den ayrılmadan önce, Mesut'un sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Wenger; "Bir oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığınızda, onun özel biri olduğunu düşünüyorsunuzdur. Ancak her zaman düşündükleriniz sahaya yansımıyor. Çünkü bazı oyuncular, bu tür kontratlar aldıktan sonra rahatlayıp; yüzde 100'lerini vermekte zorlanıyor" dedi.

Wenger, tüm bunlara karşın, hali hazırda piyasada Mesut Özil kadar iyi bir oyuncu bulmanın çok zor olduğunu sözlerine ekledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER