için kaldı

Mehmet Ali Erbil'in son durumu belli oldu

Evinde geçirdiği kaza sonrası günlerdir yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil solunum cihazına bağlı. Kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, son bilgileri paylaştı.

GASTE24 GASTE24
Mehmet Ali Erbil'in son durumu belli oldu

Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili bilgileri şöyle yazdı:

"Hastalık her zaman yaş sırası ile olmuyor. Akla gelmeyecek bir ev kazası ile de olabiliyor böyle. Benim ilk yeğenim Sezin Erbil ilk günden beri nöbette hastanede. Sanki babasının nefesi ile yaşıyor gibi. Sizler hep soruyorsunuz, dua ediyorsunuz. Abim yıllarca evlerimizin içinde oldu ve çok sevildi. İnşallah bu sevgi selini anlatacağız ona. Son durumla ilgili bilgileri de sizlere aktarayım.

Solunum cihazına bağlı ancak yavaş yavaş ayırabilme egzersizleri yapılıyor. Ne zaman tam olarak ayrılır bilmiyoruz. Bizi duyuyor, anlıyor. Yanında olduğumuzu hissettirmek için yanına kısa süreli giriyoruz. Sezin zaten yarı doktor oldu hep başında. Yoğun bakım ekibi canla başla tedaviyi yapıyor. Böbrek kalp ile ilgili çok şükür sorun yok. Sabırla bekleyeceğiz. Abime ve tüm hastalara hayırlı şifalar diliyorum. Haydi abicim, çok bekleyen var seni"

Mehmet Ali Erbil evinin banyosunda düşmüştü. Kaburgasında kırıklar tespit edilen Mehmet Ali Erbil'in göğüs boşluğunda kan birikmesi olmuş, ameliyata alınmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER