Kremlin'den 'Erdoğan ile Esed görüşecek mi?' sorusuna cevap

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya, Türkiye ve Suriye liderlerinin bir araya gelmesi ihtimaline ilişkin soruyu cevapladı.

GASTE24 GASTE24
Kremlin'den 'Erdoğan ile Esed görüşecek mi?' sorusuna cevap

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Beşar Esad'ın Soçi'de bir araya gelmesine ilişkin bir hazırlıklarının olmadığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya, Türkiye ve Suriye liderlerinin bir araya gelmesi ihtimaline ilişkin soruyu, "Böyle bir görüşmenin hazırlığı içerisinde değiliz" diye cevapladı.

Peskov'a söz konusu sorunun yöneltilmesi, Lübnan merkezli El Mayadin televizyonunun, Türkiye ile Suriye liderliğinin, Rusya'nın gözetiminde Soçi'de güvenlikle ilgili bir toplantı yapılabileceği iddiasının ortaya atılmasından sonra geldi.

Daha önceyse Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Ankara ile Şam'ın savunma bakanlıkları, istihbarat servisleri ve dışişleri bakanlıkları üstünden "gerçek zamanlı ve sürekli olarak" görüşmeler yürüttüğü açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Ajanslar
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER