için kaldı

Kızının gözündeki parlaklıktan fark etti!

ABD'nin Oregon eyaletinde bir annenin, fotoğrafını çektiği kızı Gracie Corrigan'ın sağ gözünde fark ettiği tuhaf parlaklıktan şüphelenmesi, minik kızın kanserinin tespit edilmesini sağladı. Küçük kızın tedavi süreci başladı.

GASTE24 GASTE24
Kızının gözündeki parlaklıktan fark etti!

ABD'nin Oregon Eyaleti'nde, tıp literatürüne girecek cinsten örnek bir olay yaşandı. Oregon'da yaşayan 38 yaşındaki anne Elly Smith, 2016 yılında 2 yaşında olan kızı Gracie Corrigan'ın fotoğrafını çektiğinde, sağ gözünde tuhaf bir yansıma, sol gözüne oranla adeta cam gibi parlak olduğunu fark etti.

NADİR GÖRÜLEN BİR KANSER TÜRÜ

Rus basın organı Sputnik'te yer alan habere göre annenin doktora götürdüğü minik kızın gözünde 10 tümör tespit edildi. Doktorlar, 2 yaşındaki Gracie Corrigan'a, "retinoblastoma" isimli ciddi ve nadir görülen bir kanser teşhisi koydu.

ANNESİNİN DİKKATİ SAYESİNDE FARK EDİLDİ

Annenin dikkati sayesinde, 16 gün sonra ameliyat edilen minik kızın gözündeki tümörler, 3 ay sonra ise ciddi bir operasyonla gözü alındı. Gracie, şimdi protez gözle yaşıyor. Hayatını bir kısıtlama olmadan sürdüren minik kız düzenli olarak doktor kontrolünden geçiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER