İşte oylama sonucu... CHP'nin Ankara adayı Yavaş'tan ilk açıklama

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş oldu. CHP Parti Meclisi'nde kullanılan oylar da belli oldu.

GASTE24 GASTE24
İşte oylama sonucu... CHP'nin Ankara adayı Yavaş'tan ilk açıklama

CHP PM'deki oylamada 45 üye evet, 12 üye hayır ve 1 üye çekimser oy kullandı. Mansur Yavaş ilk açıklamasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'e teşekkür etti.

Mansur Yavaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada şu mesajları paylaştı: Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı'nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu'na, Sayın Akşener'e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah'ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara'ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER