Herkesi şoke eden an! Kürsüde konuşurken kalp krizi geçirdi

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, Yalova’da katıldığı etkinlikte kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirince büyük panik yaşandı.

GASTE24 GASTE24
Herkesi şoke eden an! Kürsüde konuşurken kalp krizi geçirdi

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından düzenlenen “Uyum Biz Bize Sohbetler” etkinliği Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Biraz kalbim sıkıştı herhalde, yardımcı olursanız”

Etkinlikte konuşma yapan Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, konuşması sırasında rahatsızlandı. “Biraz kalbim sıkıştı herhalde, yardımcı olursanız” diyen Kadıoğlu’nun yardımına programa katılanlar yetişti.

Kalp krizi geçirdi

Salon dışında bir otomobile bindirilerek hastaneye kaldırılan Kadıoğlu, özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kadıoğlu’nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kadıoğlu’nun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kaynak: İHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER