Gözler uçakta... G.Saray taraftarının canını sıkacak 2 iddia

Galatasaray taraftarına can sıkacak haberler... Galatasaray yöneticileri Abdurrahim Albayrak ile Şükrü Hanedar Alan Carvalho transferi için 3 gün önce Dubai'ye uçmuştu. İddialara göre Albayrak ve Hanedar transferi noktalayamadan İstanbul'a dönüyor. Bir diğer olumsuz haber ise Pato transferiyle ilgili.

GASTE24 GASTE24
Gözler uçakta... G.Saray taraftarının canını sıkacak 2 iddia

İddialara göre Galatasaray'da Alan transferinde büyük bir şok yaşanıyor! Brezilyalı golcü Alan Carvalho ile her konuda anlaşmaya varan ve Çin kulübünün cevabını bekleyen Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Üç gün önce Alan transferini noktalamak için Dubai'ye giden Abdrürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, transferi noktalayamadan İstanbul'a dönüyor. BipSpor'un haberine göre; Alan'ın dün gece İstanbul'da olması beklenirken; son dakikada bir pürüz yaşandı ve Albayrak - Hanedar ikilisi Alan transferini noktalayamadan bugün saat 12:30'da İstanbul'a dönmek için uçağa bindi.

GOL MAKİNESİ ALAN

29 yaşındaki Brezilyalı golcü, 3 sezondur Evergrande forması giyiyor. Bu sezon adeta gol makinesi kimliğine bürünen Alan, 22 maçta 27 gole katkı sağladı. 19 gol ve 8 asist ile yıldızlaşan Alan, kariyerinde daha önce Fluminense ve Salzburg formaları giydi.

PATO TRANSFERİ DE OLMADI İDDİASI

Galatasaray'da yöneticilerden Şükrü Hanedar ve Abdurrahim Albayrak, Dubai'de Alexandre Pato transferi için de görüşmeler yaparken, sonuca ulaşamadı. Hürriyet'in haberine göre, Pazar gecesi Dubai'ye giden Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Alan'ın yanı sıra, Pato transferini de yüksek, astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi

Pato'nun Galatasaray'dan 6 aylık 5 milyon dolar seviyesinde bir rakam istediği iddia edilmişti. Çin'de 10 milyon dolar kazanan Pato, sarı kırmızılılar için indirim yapmayınca görüşmeler de tıkanmış oldu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER