için kaldı

Gasp edildim dedi, hırsız çıktı

Beyoğlu'nda gasp edildiğini iddia ederek polise şikayette bulunan Hakan E.'nin bilgisayarı kısa sürede bulunarak kendisine teslim edildi. Ancak polis ekipleri, kendisinden bilgisayarın açılış sayfasındaki şifreyi girmesini isteyince gerçek ortaya çıktı.

GASTE24 GASTE24
Gasp edildim dedi, hırsız çıktı

Habertürk’ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Hakan E.'nin Beyoğlu Tarlabaşı Caddesi Cevza Sokak üzerinde laptop bilgisayarının gasp edildiği şikayeti üzerine çalışma başlattı.

İKİ GASPÇI YAKALANDI

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Güven Timleri, Hakan E.'nin bilgisayarını gasp eden Ömer Y. ve Ayetullah A. isimli iki gaspçıyı gözaltına aldı. Zanlıların gasp ettiği laptop bilgisayar da Hakan E.'ye teslim edildi.

BİR TÜRLÜ ŞİFREYİ GİREMEYİNCE

Polis ekipleri, Hakan E.'ye laptop bilgisayarın açılış sayfasındaki şifreyi girmelerini istedi. Ancak Hakan E. bir türlü şifreyi giremedi. Bunun üzerine derinleştirilen soruşturmada, Hakan E.'nin de bu bilgisayarı Şükriye Ö.'nün evinden çaldığı belirlendi.

BİLGİSAYAR GERÇEK SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Bunun üzerine laptop bilgisayar gerçek sahibi Şükriye Ö.'ye teslim edildi. Şükriye Ö. Bilgisayarını çalan Hakan E.'den şikayetçi oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER