Galatasaray'dan bir transfer daha!

Galatasaray, orta saha arayışlarına noktayı koydu! Sarı-kırmızılılar bonservisi Roma'da bulunan Steven Nzonzi ile anlaşma sağladı!

GASTE24 GASTE24
Galatasaray'dan bir transfer daha!

Galatasaray, uzun süredir girişimlerde bulunduğu 6 numara transferinde mutlu sona ulaştı! Sarı-kırmızılılar, Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Steven Nzonzi transferini bitirdi!

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sarı-kırmızılılar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen transferde hem Roma'yı hem de Fransız futbolcuyu ikna etti.

Galatasaray, tecrübeli yıldızın kiralanması konusunda Roma ile anlaşma sağladı. Nzonzi ile de masaya oturan ve Şampiyonlar Ligi kozunu kullanan sarı-kırmızılılar, Fransız futbolcuyla da el sıkıştı.

Nzonzi'nin kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER