Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek

Galatasaray, ilk maçta farklı kaybettiği PSV'ye İstanbul'da da mağlup olunca Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Galatasaray Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

GASTE24 GASTE24
Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye 5-1 yenildiği maçın rövanşında 2-1 mağlup oldu ve Devler Ligi'ne veda etti. 37. dakikada Madueke'nin golüne engel olamayan sarı-kırmızılılar devreyi 1-0 geride tamamladı.

PSV 59. dakikada ceza sahasında topla buluşan ve tek vuruş yapan Van Ginkel'in golüyle farkı 2'ye çıkardı.

74. dakika oynanırken konuk ekipte Olivier Boscagli ikinci sarı kartını gördü ve PSV 10 kişi kaldı.

84. dakika oynanırken altıpasta açılan ortaya tek vuruş yapan Diagne farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve PSV'ye toplamda 7-2'lik skorla elenerek Devler Ligi'ne veda etti.

Sarı-kırmızılılar Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda devam edecek ve İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşılaşacak.

Kaynak: Habertürk

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER