Fenerbahçe Sivasspor'u Mehmet Ekici ile dize getirdi

Süper Lig'de 26. hafta açılış maçında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'u Mehmet Ekici'nin son dakikalarda attığı golle 2-1 yendi.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe Sivasspor'u Mehmet Ekici ile dize getirdi

Spor Toto Süper Lig 26. haftanın açılış maçında, Fenerbahçe, Sivasspor'u sahasında 2-1 mağlup etmeyi başardı.

1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1'i bulan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de üst üste ikinci galibiyetini aldı.

İki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı ilk yarıda etkili bir atak olmazken, iki ekip soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

73. dakikada Demir Grup Sivasspor, soldan Emre Kılınç'ın çevirdiği topta boşta kalan Özer Hurmacı'nın attığı golle deplasmanda öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra Roberto Soldado skora denge getirirken, 86'da Hasan Ali Kaldırım'ın soldan ortasında herkesi geçen topa arka direkte vuruş yapan Mehmet Ekici, Fenerbahçe'yi öne geçirdi: 2-1

Karşılaşmanın kalan dakikalarında konuk ekip yükslense de maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla sarı lacivertli ekip puanını 31'e yükseltti ve 13. sıraya yükseldi. Demir Grup Sivasspor ise 34 puanla 7. sırada kaldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER