Falcao sorusuna ilginç cevap!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao transferi ile ilgili bir soruya ilginç bir cevap verdi.

GASTE24 GASTE24
Falcao sorusuna ilginç cevap!

Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal, yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar ile Terra Pizza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faralyalı ve Terra Pizza Üst Yöneticisi Emre Kurtoğlu'nun katıldığı törende 1+1 yıllık sponsorluk sözleşmesine imza atıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre Galatasaray, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda geçerli olacak anlaşmanın ilk yılı için 18, ikinci yılı için de 20 milyon olmak üzere toplamda 38 milyon lira gelir elde edecek.

Törende sponsorluğu için bir süredir çeşitli olanakları değerlendirdiklerini anlatan Mustafa Cengiz, Terra Pizza yöneticilerine teşekkür ederek, "Galatasaray'a önemli bir maddi destek sağladılar. Taraftarımızda nedense göğse ya inşaat ya banker ya da telekomünikasyon firmalarının reklam vermesi şeklinde bir algı oluşmuş. Biz bu algının kırılmasından yanayız. Biz UEFA Kupası'nı aldığımızda göğüs reklamımız bir boya reklamıydı. Biz bundan onur duyarız." diye konuştu.

FALCAO YANITI

Başkan Mustafa Cengiz, bir basın mensubunun "Terra Pizza, Falcao'yu getirir mi?" sorusuna "Ahiret sorusu bu" yanıtını verdi. Cengiz'in cevabı salonda gülüşmelere neden oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER