için kaldı

Eyüp'teki traik kazasında 2 kişi öldü

 İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.

GASTE24 GASTE24
Eyüp'teki traik kazasında 2 kişi öldü

Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü Ankara yönünde seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen oto kurtarıcı aracı, yol üzerindeki yol bakım kamyonuna çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyon sürücüsü yola savruldu. Oto kurtarıcı aracının şoförü ise araç içerisinde sıkıştı.

Haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede oto kurtarıcı aracının sürücüsünün kaza mahallinde öldüğü belirlendi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kamyon sürücüsü ise ambulansla sevk edildiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Oto kurtarıcı aracının sürücüsünün cenazesi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından çıkartılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan kamyon ve oto kurtarıcı, vinç yardımıyla kaldırıldı.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER