Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran vefat etti

Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GASTE24 GASTE24
Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran vefat etti

Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Duran, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle yoğun bakımdaydı. 

Aziz Duran'ın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz şu ifadelere yer verdi: 

Aziz Duran başkanımız, zor bir zamanda (1994) Belediye Başkanı oldu. Depremle yerle bir olmuş şehri ayakta tutmaya çalıştı. Meşakkatli ve çetin süreçlere rağmen kalıcı, faydalı, verimli ve güzel eserler bırakmayı başardı. Eserleriyle halkımızın gönlünde hep var olacak inşallah.

Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Rahmeti Rahmana kavuşan değerli büyüğümüz Aziz Duran beye rahmet diliyorum. Başta kıymetli eşi Nesrin ablamız olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Rabbim, cennette buluştursun.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER