için kaldı

Erman Toroğlu'ndan Diagne yorumu

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Diagne ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

GASTE24 GASTE24
Erman Toroğlu'ndan Diagne yorumu

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçı değerlendirdi.

İşte o değerlendirme...

MUSLERA'YA YAKIŞMIYOR

Muslera'nın hareketleri büyük bir takım kalecisine yakışmıyor. Başakşehir 1. bölgede yan pas yapmıyor, 2. bölgede yan pas yapıyorlar... Galatasaray bugün 1. bölgede yan pas yaptı

DİAGNE TAM BİR EL BOMBASI

Diagne'nin atılması gerekiyordu. Diagne tam el bombası... Ben, rakip oyuncu olsam Diagne'nin üzerine oynarım. Diagne her maçta kırmızı kart görebilir.

GERÇEKTEN PROFESYONEL FUTBOLCUYMUŞ

Luyindama farklı bir futbolcu, ben beğeniyorum. Ben, Donk'u beğeniyorum. Tudor döneminde Donk'a futbolu bile bıraktırdılar. Donk gerçekten profesyonel futbolcuymuş

BU HAKEMLER ÇOK MHK GÖTÜRÜR

Halil Umut Meler VAR var, kamera var. Halil Umut Meler, Diagne'yi atman gerekiyor. Halil Umut Meler, cevap ver. Bu hakemler çok MHK götürür.

SENİ DERBİYE VERİRLERSE...

Halil Umut Meler, Belhanda'nın pozisyonunu görüyor o pozisyonda net kırmızı kart. Şimdi haftaya derbiye seni verirlerse bu saatten sonra sana bir gram güvenim yok.

KIRMIZININ BABASI

Belhanda'nın pozisyonunda tuvalete mi gittin? Naptın? Senden önce Belhanda'ya Fatih hoca müdahale etti çıkardı. Kırmızının babası.

BUNU FIFA YAPMAZDIM DEDİ

Yusuf Namoğlu, Ümit Öztürk'ü uyarıyor. Yusuf Namoğlu, Ümit Öztürk'e 'Sen VAR'a gidiyorsun fakat seni uyarıyorlar. Sen bildiğini okuyorsun' diyor. Ümit Öztürk'ün fotoğrafları da basına yansıdı. Ümit yılışıklık yapıyor. Yusuf Namoğlu, Ümit Öztürk'ün fotoğraflarını görüyor ve 'Ben bunu FIFA yapmazdım' diyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER