Antalya'da gece yarısı tacizci kovalamacı, kıskıvrak yakalandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde 17 yaşında bir kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs polisin kovalamacası sonucunda yakalandı.

GASTE24 GASTE24
Antalya'da gece yarısı tacizci kovalamacı, kıskıvrak yakalandı

Antalya’da 17 yaşında bir kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs polis ekipleri ile yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edildi. 

Kemer ilçesi Yeni Mahalle’de bisikletiyle dolaşmaya çıkan 17 yaşındaki genç kızın iddiaya göre bisikletiyle yavaşladığı bir esnada arkadan yaklaşan 31 yaşındaki Evrim M., tarafından taciz edildi. 

Şahsın taciz girişimi üzerine çığlık atarak olay yerinden uzaklaşan genç kız bir eve sığınarak polis ekiplerine haber verdi.

Tacizcinin eşgalini alan polis ekipleri harekete geçti. Kısa sürede şahsı bulan polis ekipleri ile şahıs arasında yaşanan kovalamaca sonucunda şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kaynak: İHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER