Adı Galatasaray ile geçiyordu... Bomba iddia

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız golcü ile ilgili sıcak bir gündem oluştu. Sarı kırmızılı yöneticilerin Alan transferi için Dubai'ye gitmesi ve yıldız oyuncunun takımı Tianjin'in de burada kamp yapıyor olması sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

GASTE24 GASTE24
Adı Galatasaray ile geçiyordu... Bomba iddia

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız oyuncu Pato ile ilgili sıcak bir gelişme oldu. Sarı kırmızılı yöneticilerin Alan transferi için Dubai'ye gitmesi ve Pato'nun takımı Tianjin'in de burada kamp yapması taraftarları heyecanlandırmış durumda.

Peki Pato'nun Galatasaray'a transfer olma imkanı var mı?

Sponsorluğun düşmesi sonrasında kulübün ödemelerinde sıkıntı var

Yeni Şafak'ın haberine göre işte tam bu noktada çarpıcı bilgiler var. Çin kulübü Tianjin Quanjian'ın yöneticileri ülkede yaşanan bir sağlık skandalı sebebiyle göz altında. Bir kız çocuğunun yanlış ilaç kullanımından kaynaklı olarak açılan soruşturmada Quanjian sağlık kuruluşunun ciddi bir tehlike ile karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

"Yıl sonuna kadar bir alıcı çıkmazsa kulüp kapanabilir ve oyuncular serbest kalabilir"

Federasyon bu sebeple kulüp yönetimine el koydu ve Tianjin kulübünün ismini Tianjin Tanhai olarak değiştirdi. Sponsorluğun düşmesi sonrasında kulübün futbolcuların alacaklarını ödemelerde sıkıntılar yaşadığı belirtiliyor. Ayrıca kulübün satılamaması halinde kapanma riski de bulunuyor. Tüm bu sebepler yüzünden Pato ve takımdaki diğer futbolcular kendilerine kulüp bakmaya başladı.

Çin basınına yansıyan haberlerde Tianjinli yetkili Chen konu ile ilgili şöyle söylüyor: "Yıl sonuna kadar bir alıcı çıkmazsa kulüp kapanabilir ve oyuncular serbest kalabilir"

Kaynak: www.gaste24.com

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER