için kaldı

Abdurrahim Albayrak, gözyaşlarını tutamadı: 'Ben kimseyi satmadım'

Abdurrahim Albayrak, Twitter sohbet odasında, Twitter Space'de Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in yaptığı yayına konuk oldu. Albayrak, programda sohbet sırasında Fatih Terim ve Mustafa Cengiz hakkında konuşurken gözyaşlarını tutamayarak programdan ayrıldı.

GASTE24 GASTE24
Abdurrahim Albayrak, gözyaşlarını tutamadı: 'Ben kimseyi satmadım'

Galatasaray'ın olağan genel kuruluna sayılı günler kala Abdurrahim Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Twitter Space’de Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in yaptığı yayına konuk olan sarı-kırmızılı yönetici, Başkan Mustafa Cengiz'in çok tartışılan basın toplantısını değerlendirdi.

“Sözlerine çok üzüldüm”

“Başkan Mustafa Cengiz'in yaptığı son toplantıda çok üzüldüm, en çok zararı ben gördüm. Başkan adayı olacaktım, olmadım vazgeçtim” diyen Albayrak, sonrasında serzenişini sürdürdü: “Mustafa başkanın bu konulara gireceğini düşünmüyordum, olay başka yerlere gitti. Başkan benimle beraber o toplantıya çıkmak istedi, ben çıkmadım.”

“Bizi kimse ayıramaz”

Albayrak, Fatih Terim hakkında ise, "Fatih hocayla benim aramın kötü olma ihtimali yok. Yıllarımızı beraber geçirmişiz, hocayla bizi kimse ayıramaz, bizim aramıza kimse giremez. Fatih hocayla bizim dostluğumuz bitmez. Fatih hocayla en son Malatya maçından sonra Florya'da beraberdik. Uzun uzun transfer listesi üzerine konuştuk" açıklamasında bulundu.

Abdurrahim Albayrak, gözyaşlarını tutamadı: 'Ben kimseyi satmadım' - Resim : 1

“Ben kimseyi satmadım”

Albayrak 'Fatih Terim ile niye görüşmüyorsunuz?' sorusu üzerine "Ben kimseyi satmadım. Satmam. Yiğit Şardan mart ayında teklif yaptığında Mustafa Cengiz'i satmadım. Mesut Yılmaz rahmetli oldu ama hala her cuma mezarına giderim. Ben kimseyi satmam" yanıtını verdikten sonra duygusallaştı ve ağlamaya başladı.

Albayrak daha sonra "Daha fazla konuşamayacağım. Özür dilerim" diyerek odayı terk etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER