Gamze Esgicioğlu bıçaklanmış olarak ölü bulundu!

Isparta'da oturan Gamze Esgicioğlu, kaldığı apart dairede göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulundu. Polis, olay sırasında evde olan 4 erkek şüpheliyi gözaltına aldı.

Gamze Esgicioğlu bıçaklanmış olarak ölü bulundu! - Sayfa 1

Olay, Isparta, Anadolu Mahallesi'ndeki 4 katlı apartın 3'üncü katındaki dairede, saat 06.00 sıralarında meydana geldi.Apart dairede kalan Gamze Esgicioğlu'nun (23) bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, Esgicioğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi otopsi için morga konuldu.

Gamze Esgicioğlu bıçaklanmış olarak ölü bulundu! - Sayfa 2

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Polis ekipleri, olay sırasında evde olan ve Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi olduğunu söyleyen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.

Gamze Esgicioğlu bıçaklanmış olarak ölü bulundu! - Sayfa 3

4 erkek şüpheliden 1'inin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olay yerinde polise verdiği ifadede, saat 02.30 sıralarında restoranda yemek yedikten sonra 4 arkadaş birlikte Gamze Esgicioğlu'nun evine geldiklerini söyledi.

Bir süre sonra karşı dairede kalan arkadaşlarının yanına gittiğini anlatan şüpheli, apart daireye döndüğünde Esgicioğlu'nun kendisine sarılarak, "nefes alamıyorum" dediğini söyledi.

Gamze Esgicioğlu bıçaklanmış olarak ölü bulundu! - Sayfa 4

Şüpheli, üzerinde herhangi bir yara izi ya da kan görmediğini öne sürdüğü Esgicioğlu'nun bunaldığını düşündüğünü kaydetti. Bir süre sonra da genç kadının yere yığıldığını söyleyen şüpheli, bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiklerini ardından olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin geldiğini anlattı.

Öte yandan Gamze Esgicioğlu'nun, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü'nden 2019 yılında mezun olduğu öğrenildi.