Game of Thrones oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie evlendi

Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de "Taht Oyunları" adıyla gösterilen "Game of Thrones" televizyon dizisinin oyuncularından Kit Harington ve Rose Leslie dünyaevine girdi. Kit Harington ve Rose Leslie'nin düğününe Game of Thrones oyuncularından Emilia Clarke, Sophie Turner, Peter Dinklage, Richard Madden katıldı<br /> <br /> Game of Thrones dizisinde "Jon Snow" karakteriyle ünlenen Kit Harington ile "Ygritte" karakterini canlandıran Rose Leslie, İskoçya'nın kuzeydoğusundaki Rayne Kilisesi'nde düzenlenen törenle evlendi.<br /> <br /> <br />

Game of Thrones oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie evlendi - Sayfa 1

Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de "Taht Oyunları" adıyla gösterilen "Game of Thrones" televizyon dizisinin oyuncularından Kit Harington ve Rose Leslie dünyaevine girdi. Kit Harington ve Rose Leslie'nin düğününe Game of Thrones oyuncularından Emilia Clarke, Sophie Turner, Peter Dinklage, Richard Madden katıldı

Game of Thrones dizisinde "Jon Snow" karakteriyle ünlenen Kit Harington ile "Ygritte" karakterini canlandıran Rose Leslie, İskoçya'nın kuzeydoğusundaki Rayne Kilisesi'nde düzenlenen törenle evlendi.


124
Game of Thrones oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie evlendi - Sayfa 2

İkilinin düğünü İskoçya'daki Wardhill Kalesi'nde yapıldı.


224
Game of Thrones oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie evlendi - Sayfa 3

12'nci yüzyıldan kalma tarihi kale, Rose Leslie'nin çocukluğunu geçirdiği ev olarak biliniyor. Leslie'nin ailesi ise 900 yıldır kalenin sahibi.




324
Game of Thrones oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie evlendi - Sayfa 4

Rose Leslie, Elie Saab imzalı gelinliğiyle büyüledi. Güzel oyuncu dantel detaylı gelinliğini taze çiçeklerden oluşan tacıyla tamamladı.

424