Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi!

Galatasaray transfer dönemi bitmeden bir yabancı oyuncu transferi yapmak istiyor. 6 numara arayışları devam eden Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi yaşanıyor.

Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi! - Sayfa 1

Elneny Galatasaray 'a gelecek mi? Sarı-Kırmızılı takım transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bir 6 numara transferi yapmak istiyor. Dieng'ten sonuç alamayan Galatasaray daha önce gündemine aldığı Elneny için bir kez daha girişimde bulundu.

Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi! - Sayfa 2

2.5 milyon Euro istemişti

Galatasaray bir dönem Beşiktaş 'ta kiralık olarak forma giyen Arsenal'in Mısırlı oyuncusu için daha önce teklif yapmıştı. Ancak Elneny 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep edince bu transfer başkan Burak Yılmaz tarafından veto edilmişti.

Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi! - Sayfa 3

Dieng olmadı Elneny girişimi

Al Ahly forması giyen 23 yaşındaki Mali'li Aliou Dieng transferinden sonuç alamayan Sarı-Kırmızılı yönetim bir kez daha Elneny ile masaya oturma kararı aldı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray bir kez daha Arsenal'in kapısını çaldı.

Galatasaray'da son dakika Elneny gelişmesi! - Sayfa 4

Arsenal vermiyor iddiası

Pain In The Arsenal'in haberine göre ise Arsenal, Galatasaray'ın Elneny için yaptığı teklifi reddetti. Arsenal'in, kabul edilebilir bir teklif gelmediği sürece Elneny'nin takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği açık.