Galatasaray'da Marcao sevinci

Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı stoperi göndermedikleri için sevindi. Sarı-kırmızılılar, “Problem yaşayan bir Marcao için 6-8 milyon euroluk teklif geliyorsa, Avrupa’da kendini gösteren bir Marcao’ya bunun 2-3 katı teklifler neden gelmesin?” düşüncesinde.

Galatasaray'da Marcao sevinci - Sayfa 1

Lazio maçıyla beraber yeniden sahalara dönen Marcao, performansı ile herkesi kendine hayran bırakırken, teknik kadro ve yönetim, “İyi ki satmamışız” değerlenmesinde bulundu.

Galatasaray'da Marcao sevinci - Sayfa 2

Milliyet'in haberine göre; Giresun maçında Kerem’e uyguladığı şiddet nedeniyle bir ara gönderilmesi gündeme gelen ve Krasnodar ile Roma’dan teklifler alan 25 yaşındaki futbolcu için yapılan teklifler kabul edilmemişti.

Galatasaray'da Marcao sevinci - Sayfa 3

Marcao’nun Avrupa Ligi’ndeki Lazio performansı sonrası sarı-kırmızılılar, “Marcao’yu o rakamlara satmayarak en doğru kararı verdik. Lazio maçındaki oyunu çok umut vericiydi. Bu çizgisini korursa yazın Marcao için astronomik öneriler de gelir. Problem yaşayan bir Marcao için 6-8 milyon euroluk teklif geliyorsa Avrupa Ligi’nde kendini gösteren bir Marcao’ya bunun 2-3 katı teklifler neden gelmesin? İyi ki satmamışız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Marcao sevinci - Sayfa 4

Nelsson'un performansını yukarı çekti!

Marcao performansının Nelsson’u da yukarı çektiğine dikkat çeken teknik heyet, “Nelsson’u sol değil sağ stoper olarak transfer etmiştik. Sağ stoperde oynayınca Nelsson da farkını gösterdi” yorumunda bulundu.