Galatasaray'da Falcao sezonu kapatabilir

Galatasaray'da Falcao'dan kötü haber! İdmanda Kerem Aktürkoğlu'yla çarpışan 35 yaşındaki oyuncunun yüz kemikleri kırıldı. Maskeyle oynaması pek mümkün görünmeyen Falcao'nun 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor

Galatasaray'da Falcao sezonu kapatabilir - Sayfa 1

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon aylar süren uğraşlar sonucunda Monaco'yu ikna ederek, Radamel Falcao'yu kadrosuna katmış, binlerce Sarı-Kırmızılı taraftar da Kolombiyalı süperstarı havaalanında karşılamıştı.

Galatasaray'da Falcao sezonu kapatabilir - Sayfa 2

Büyük umutlarla başlayan bu birliktelik kısa zamanda hayal kırıklığına dönüştü. 35 yaşındaki oyuncu her ne kadar iyi niyetli olsa da sakatlıklardan başını kaldıramadı ve Galatasaray'a beklenen katkıyı veremedi.

Galatasaray'da Falcao sezonu kapatabilir - Sayfa 3

7 hafta önce dönmüştü

Son olarak adale sorunu sebebiyle tedavisi için İspanya'ya giden ve bu süreçte 10 maç kaçıran yıldız oyuncu, 7 hafta önce formasına kavuşmuştu. Sahalara dönmesinin ardından attığı 3 golle olumlu sinyaller veren tecrübeli oyuncu yine Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünü kazandı.

Galatasaray'da Falcao sezonu kapatabilir - Sayfa 4

Kerem'de sıkıntı yok

Ancak sakatlıklardan bir türlü yakası kurtulmayan Falcao bu kez de antrenmanda talihsiz bir an yaşadı. İdmanda Kerem Aktürkoğlu'yla kafa kafaya çarpışan Kolombiyalı forvet acılar içinde yerde kaldı.