Galatasaray'da büyük operasyon başlıyor

Süper Lig'in son haftasına Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Galatasaray tam değişimin noktasındadır. Bazı arkadaşlarla vedalaşacağız" diyerek değişim sinyali verdi.

Galatasaray'da büyük operasyon başlıyor - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

137
Galatasaray'da büyük operasyon başlıyor - Sayfa 2

Gelecek sezon için gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade eden Terim, "Bugün ilk yarı iyi oynamadık. Ancak ikinci yarı oyuncu değiştirmeden oyunu değiştirdik. 2-1 öne geçtikten sonra hiç sıkıntı çekmeden birkaç tane pozisyon bulduk. Son dakikada maalesef herkesin ortaklaşa hatasıyla gol oldu. 

237
Galatasaray'da büyük operasyon başlıyor - Sayfa 3

Ama olmamalı. Bizim için beklemediğimiz bir şekilde geçti bu sene. Şu anda sezon açılımına kadar kısa süre var. Sezonun hesabını yaptık. 2-3 önceki toplantımız iyi geçti. Her şey çok güzel şekilde ortaya kondu. Bu kısa sürede bu seneyi unutup önümüzdeki seneyi halletmemiz lazım" şeklinde konuştu.

337
Galatasaray'da büyük operasyon başlıyor - Sayfa 4

"ZAMANIMIZ AZ"

Galatasaray'da kan değişimi olacağını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Yapılması gerekeni hazırladık. Zamanımız yok. Oyuncularımızın veya dışarıdan gelecek oyuncuların beklentileri ve kulübümüzün mali gücünü iyi orantılamamız lazım. Birçok kiralık oyuncumuz var. Değişmesini düşündüğümüz oyuncular var. Birçok oyuncumuz var ama zamanımız az. Galatasaray camiasına vereceğim mesaj olacak.

437