Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor

Barcelona'da forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Carles Alena, Galatasaray ile temas kurdu. Fatih Terim'in onay vermesi durumunda transfer bitirilebilir.

Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor - Sayfa 1

Regista arayışlarına devam eden Galatasaray'ın gündemine Barcelono'dan Carles Alena da girdi. İspanyol RAC-1 geçen sezon Real Betis'te kiralık oynayan İspanyol futbolcunun, bir kez daha Barcelona'dan ayrılmak için yönetime başvurduğunu yazdı.

Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor - Sayfa 2

İddiaya göre; iki sezon önce Milan ve Tottenham ile görüşen 22 yaşındaki Alena'ya Barcelona yönetimi o dönemde "Geleceğin yıldızını kaçırmayalım" diye izin vermemişti. ANCAK gelinen süreçte Alena, Barça'da forma bulamayacağını anladığı için ayrılmak için başvurdu.

Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor - Sayfa 3

ETEBO KATKI VERMEDİ
Başarılı futbolcunun menajeri ilk etapta oyuncusuyla ilgilenen Galatasaray ve Getafe ile görüştü. Teknik direktör Fatih Terim'in kararına göre Alena ve Barcelona ile masaya oturulacak. Sezon başında Etebo'yu kiralayan Galatasaray, Nijeryalı futbolcudan beklediği katkıyı alamamıştı.

Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor - Sayfa 4

48 DAKİKA FORMA GİYDİ
Takvim'in haberine göre Barcelona alt yapısından yetişen Carles Alena, bu sezon La Liga'da sadece 2 maçta 48 dakika şans bulabildi. Geçen sezon Real Betis'te ise 19 maça çıkmış, 1 gol, 2 asist ile oynamıştı.