Galatasaray ve Okan Buruk tarih yazıyor

Süper Lig lideri Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yenerken; Sarı Kırmızılılar ve teknik direktör Okan Buruk tarih yazdı.

Galatasaray ve Okan Buruk tarih yazıyor - Sayfa 1

Galatasaray, sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti Süper Lig'deki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Sarı Kırmızılılar, resmi karşılaşmalardaki galibiyet serisini ise 12 maça çıkardı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. Böylece Galatasaray bu sezon evinde ikinci kez bir maçın ilk yarısını gol atamadan tamamladı.

 

Galatasaray ve Okan Buruk tarih yazıyor - Sayfa 2

49. dakikada Mauro Icardi kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Antalyaspor, 54. dakikada Luiz Adriano'nun kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi.

59. dakikada Sergio Oliveira'nın kafa vuruşu Sherel Floranus'a çarpıp ağlarla buluştu ve skor 2-1'e geldi.

Galatasaray ve Okan Buruk tarih yazıyor - Sayfa 3

Üst üste 12 galibiyet
Maçı Galatasaray 2-1 kazanırken; Sarı-Kırmızılılar ve teknik direktör Okan Buruk tarihe geçti. Okan Buruk, 1959'dan sonra üst üste 12 resmi kazanan ilk teknik direktör olarak kulüp tarihine geçti.

✔ 2-1 Antalyaspor
✔ 2-1 Alanyaspor
✔ 4-0 Hatayspor
✔ 3-0 Fenerbahçe
✔ 2-1 Ankaragücü
✔ 2-1 Sivasspor
✔ 2-1 İstanbulspor
✔ 1-0 Keçiörengücü
✔ 7-0 Başakşehir
✔ 2-1 Ofspor
✔ 2-1 Beşiktaş
✔ 2-0 Fatih Karagümrük

Galatasaray ve Okan Buruk tarih yazıyor - Sayfa 4

Süper Lig'de son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray daha sonraki 9 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ve Fraport TAV Antalyaspor'u yendi.