Gafı olay olan Arda Turan'a eşinden destek geldi!

Futbolcu Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla karıştırınca sosyal medyayı salladı. Turan'a en büyük destek eşi Aslıhan Doğan Turan'dan geldi

Gafı olay olan Arda Turan'a eşinden destek geldi! - Sayfa 1

Arda Turan, sosyal medyadan paylaştığı videoda bayramları karıştırdı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir video yayınlayan Arda, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadesini kullandı. Gelen tepkiler sonrasında Turan açıklamada bulundu.

Gafı olay olan Arda Turan'a eşinden destek geldi! - Sayfa 2

Turan, “Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali… İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar” dedi.

Gafı olay olan Arda Turan'a eşinden destek geldi! - Sayfa 3

Ünlü futbolcunun eşi Aslıhan Doğan Turan da konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Doğan şu ifadeleri kullandı:

Gafı olay olan Arda Turan'a eşinden destek geldi! - Sayfa 4

Memleketimin sığ manteliteli insanları, artık başkalarının hayatlarını, sadece o hayatı yaşayamadıkları için eleştirmeyi, bunu kendinde hak görmeyi, mütemadiyen mutsuzluk ve hazımsızlık duygusu ile beslenmeyi, verilen emeği, değeri, özveri ve hassasiyeti görmezden gelerek, kadın, erkek, çoluk-çocuk ayırt etmeksizin hadsizlik yapmayı artık bıraksak da, insanlık adına ahlaki bir adım daha atsak.