Fikret Orman: Bağıranlara değil, suskun kalanlara daha çok kırgınım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kadın basketbol takımının TRC İnşaat ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladığı törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fikret Orman: Bağıranlara değil, suskun kalanlara daha çok kırgınım - Sayfa 1

Seçim sürecine ilişkin gelen sorulara yanıt veren Orman, "Yoğun bir gündem var. 4 aday var. Beşiktaş’a hayırlı, uğurlu olsun. Umarım projelerin konuşulduğu bir süreç olur. Beşiktaş camiası büyük bir camia gibi gözükse de dar bir camiadır. Herkes yüz yüze bakacak. Adayların birbirlerine kırıcı sözler söylememesini temenni ederim" dedi.

Fikret Orman: Bağıranlara değil, suskun kalanlara daha çok kırgınım - Sayfa 2

Kendi yönetiminin yaptıklarını sürecin geçmesinin ardından değerlendirileceğini belirten Orman, “Polemik yaratmak istemem. Doğru da bulmuyorum. Adaylar kendi içlerinde programlarını yapacak. Beşiktaş Genel Kurulu’na ve taraftarlara kendilerini ifade edecekler. 

Fikret Orman: Bağıranlara değil, suskun kalanlara daha çok kırgınım - Sayfa 3

Ahmet Nur Çebi benim ağabeyim. 6.5 sene birlikte görev yaptık. Önemli işlere imza attık. Bu aile işi. Bazı zaman öyle, bazı zaman böyle olur. Bizim bulunduğumuz dönemde tek amaç Beşiktaş’a hizmet etmektir. Bir şeye çok dikkat ettim. Her konuyu istişare ettim. Fikirlerini almışımdır. Son günlere kadar da öyledir. İyi şeyleri ben yaptım diye sahiplenir, başka şeyler olursa başkana refere edilir. Benim olduğum dönemi süreç geçtikten sonra tarih değerlendirecektir. Benle ilgili bir şey olursa ben de cevap veririm” şeklinde konuştu.

Fikret Orman: Bağıranlara değil, suskun kalanlara daha çok kırgınım - Sayfa 4

“İKİMİZ DE BEŞİKTAŞ İÇİN MÜCADELE ETTİK”

Başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi ile birlikte çok mücadele ettiklerini ifade eden Fikret Orman, “Şenol Güneş ile ben anlaştım. Benim irademdi. Benim irademle Beşiktaş’ta hocalık yaptı. Beşiktaş’ın bir yönetim kurulu var, herkes istediğini söyler. Ancak kararlar son olarak başkan tarafından verilir. Çok bir şey söylemeyeyim. 6.5 sene çalıştık. Çok önemli krizlerde birlikte mücadele ettik. İkimizde Beşiktaş için mücadele ettik. Umarım önümüzdeki süreç onlar açısından iyi olur” diye konuştu.