Fenomen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri'nden açıklama geldi!

17 sezondur Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'ın çekimlerine sürpriz bir şekilde ara verilmişti. Daha önce Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklanmıştı. Son olarak Arka Sokaklar'ın yeni yılda kanal değiştireceği haberleri ortaya atılmıştı. Değiştirecek değiştirmeyecek derken kafalar karıştı. Arka Sokaklar'ın akibeti ile ilgili en son açıklamayı dizide Engin komiser rolünü canlandıran, Türker İnanoğlu'nun da oğlu olan İlker İnanoğlu yaptı.

Fenomen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri'nden açıklama geldi! - Sayfa 1

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın son olarak yeni yılda kanal değiştireceği iddialarına İlker İnanoğlu cevap verdi. İşte Arka Sokaklar ile ilgili dedikodularda son durum...

Fenomen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri'nden açıklama geldi! - Sayfa 2

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün zorunlu ara verildiği açıklanmıştı. Yapım şirketi Erler Film, çalışanlara bir mesaj yollayarak alınan kararı duyurmuştu. Türker İnanoğlu'nun damadı olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de diziyle ilgili kararı sosyal medyadan açıklamış ve "Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir" demişti.

Fenomen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri'nden açıklama geldi! - Sayfa 3

ARKA SOKAKLAR KANAL DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Ancak Arka Sokaklar'la ilgili başka bir iddia da ortaya atıldı. Dizinin biteceği ya da başka kanala transfer dedikoduları konuşulmaya başlandı.

Fenomen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri'nden açıklama geldi! - Sayfa 4

Arka Sokaklar'ın yeni yıldan itibaren kanal değiştireceği ve Atv'de ekrana geleceği haberleri ortaya atıldı.

Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu ise bu iddialara son noktayı koydu.